Delfpi Will be there for you

Delfpi Will be there for you

Delfpi is geboren op 19-01-2022 uit de leuke combi Multi Ch Noble man sweet Vulcan (vader) en Ch Baila Will be there for you (moeder). Ze komt  uit een nestje van 7 pups (4 reutjes en 3 teefjes).

Wat valt er over Delfpi te vertellen? Eigenlijk niet veel want als je haar moeders verhaal (Baila) hebt gelezen dan heb je Delfpi ook meteen gedaan. Wat is zij een kopie van haar moeder. Toch zal ik wat vertellen over haar. Ze is een geweldig hondje wat alles en iedereen leuk vindt. Mensen en dieren maakt haar helemaal niet uit. Ook is ze niet snel onder de indruk van dingen. Soms is er wat twijfel maar met een aanmoediging gaat ze er wel opaf. Ze is zo grappig en lief. Ze paait je met haar lieve blik en dan vergeef je al snel haar daden. Ook vraag ik me wel eens af of ze wel een mechelse herder is. Ze kwispelt als een labrador, ze drijft als een border collie en ze speurt als een pointer op muisjes. Met 1 woord gewoon een geweldig hondenkind.

Als klein pupje van 3 weken oud had ze ons als gezin al in de peiling en dan vooral haar grote zus Chesna. Dat is ying en yang, jut en jul samen. Ze zochten elkaar toen al geregeld op. En die band is alleen maar gegroeid. Delfpi is gebleven om hopelijk in de toekomst met haar verder te kunnen fokken. Als ze alle gezondheidstesten haalt en ze blijft zo ontwikkelen dan hebben we hier weer een geweldige hond voor de toekomst van onze kennel.

Verder doet ze het erg leuk op show en werken we ons op in de detectie. Dit doet ze zeer zorgvuldig en gaat zeer secuur te werk. Een aan en uit knop zoals ik hem graag zie. Als er gewerkt moet worden staat ze klaar en als het klaar is, is het ook goed voor haar.

Inmiddels is Delfpi geslaagd voor de NHAT test! Op het sociale als op het schapenaanleg gedeelte is ze geslaagd!