Gwen van de Meulenbarg

 

 Gwen van de Meulenbarg  

 

 Gwen van de Meulenbarg (Gwen betekent in het Welsh schoon en gezegend), is geboren op 07-10-2011 bij Mechelse herder kennel ‘Van de Meulenbarg’. Ze komt uit de combinatie Daisy van de Meulenbarg (moeder) en Explosive Eli van de Vroomshoeve (vader). 

Gwen is onze stammoeder van onze lijnen

 Gwen heeft inmiddels de leeftijd van 9 jaar bereikt. Ze is een vrij, sociaal hondje en bruist van de energie.  Ze is sociaal naar andere honden en heel relaxed in de omgang met mensen. Soms wel een beetje omstuimig als ze je goed kent. Ze kan het zeer goed vinden met de ander 3 honden die in dit gezin leven. We zijn inmiddels begonnen met de GG ( ze is al in het bezit van het Shh, GGb en GG1 en VZH). Ook lopen we shows met haar (in ‘Nieuws’ kun je lezen wat haar resultaten zijn).  Ook zijn we begonnen met detectiewerk en ook hier heeft ze al 2 certificaten behaald. In de agility beginnen we dit jaar weer. De westrijden in de agility lopen we ook langzaam aan  Van mij hoeft ze niet gelijk op volle kracht er tegen aan want ik wil zo lang mogelijk met haar dingen kunnen blijven doen.  Inmiddels heeft ze ook de gedragstest van de NVBH behaald met resultaat ‘Gedragstest met lof’.  Ze heeft HD A en is ED vrij. Ook haar rug is gerongtend (laatste keer gerongtend in voorjaar 2015) en deze is weer goed bevonden. Haar hart is gescreend en ook goed bevonden. Inmiddels is ze ook in het bezit van een DNA certificaat.

 

Gwen wordt niet meer ingezet. Ze heeft ons 2 prachtige nestjes gegeven en dat vinden wij meer dan genoeg voor een teef . Zij is nu ook laroscopie’s gesteriliseerd. Baila haar dochter zal het voortzetten!

 

 

 

Voor meer foto’s kijk in het fotoalbum onder de map Gwen