Chesna Will be there for you

Chesna Will be there for you

Chesna is geboren op 1 uit de combinatie Alcosetha’s Kamaz (aka Branigan) en Baila Will be there for you. Ze is van een nestje van 8 pups waarvan zij het enige teefje was. Dus niet veel keus maar wat waren we blij met haar geboorte. Een gat in de lucht werdt gemaakt want na 7 geboren jongens zakt de moed je wel in de schoenen.

Chesna is een vrolijke noot in huis. Een kroelkipje, een innieminnie en zo heeft ze nog meer bijnamen die ze allemaal eer aan doet. Ze is een tenger teefje die nu een hoogte bereikt heeft van 59 cm en 21 kilo zwaar is. Ze is een open maar ook een kat uit de boom kijkend hondje. Ze is een bonk energie die ze goed kan doseren. Haar aan en uit knop werkt net zo goed als die van haar moeder. De humoristische kant heeft ze van haar vader. Ze verzint echt de gekste dingen. Klimt overal op als ze de kans krijgt en kijkt dan zo van “dat heb ik toch maar weer even gedaan”. Dit brengt dus een hoop leven in de brouwerij.

Het is voor Chesna voor de toekomst dat zij het stokje over gaat nemen van haar moeder Baila in de fokkerij. Als zij alle testen goed ondergaat  dan zal zij rond de 3 a 4 jaar een eerste nestje gaan krijgen. Voor nu genieten wij gewoon nog heerlijk van haar puberstreken en wordt ze in verschillende takken van sport opgeleid. Momenteel doet ze detectie en pre agility. Ze is overal wel voor te porren. Niks is haar te gek. Ik hou er van om van die allround honden te hebben die nergens hun pootjes voor omdraaien.