Mechelse Herder Kennel "Will be there for you" ligt gelegen in het mooie plaatsje Dedemsvaart in Overijssel.

Ik ben Claudia Jansen-Noordijk en woon met mijn man Patrick en ons zoontje Wesley in het mooie Dedemsvaart. Wij hebben meerdere honden in huis rondlopen en draaien nu al tien jaar mee in de hondenwereld. Ik ben in 2004 begonnen met een mix Akita Inu/Mechelse Herder en je kunt gerust stellen dat we het daar niet makkelijk mee hebben gehad. Door mij veel te verdiepen in hondengedrag kwam op een gegeven moment de vraag vanuit de hondenschool of ik het zag zitten om les te gaan geven op het opvoedingsgebied. Hier ben ik in 2005 mee gestart. Ik gaf dus les twee dagen in de week aan eigenaren en hun pups. Ik heb dit bijna zes jaar gedaan. In 2009 ben ik na 10 dienstjaren uit het leger gegaan en ben ik mijn eigen hondenuitlaatservice begonnen hondenuitlaatservice An de Voart genaamd.  Deze hondenuitlaatservice heb deze drie  jaar gehad. Door een carriereswitch van mijn man heb ik veel moeten opgeven, waaronder het lesgeven aan de puppengroepen en mijn hondenuitlaatservice. Mijn man gaf in de tussentijd les aan de wedstrijdgroep van de agility en omdat hij dus een andere carriere kreeg en daarvoor veel in het buitenland moest werken heb ik dat uur overgenomen. Dit doe ik tot op heden nog steeds.

Inmiddels heb ik ook het een en ander ondernomen en ben begonnen met een opleiding tot hondentrimster. Deze heb ik inmiddels met goed gevolg afgerond en heb ik een trimsalon aan huis.

Toch wilde ik een stapje verder en het opzetten van een kennel lag in mijn vizier, daarom heb ik in 2013 een kennelnaam aangevraagd. Deze werd goedgekeurd en Mechelse herder kennel 'Will be there for you' was geboren. Gwen van de Meulenbarg was als pup al aangeschaft en heb ik haar voor de fokkerij klaargestoomd. Ze heeft alle testen ondergaan en daarvoor zal zij vanaf heden ingezet worden in onze kennel. Gwen komt uit in de Agility (behendigheid) en de GG. Gwen zal dus de stammoeder zijn van Mechelse herder Kennel 'Will be there for you'

Ik ben dus degene die zich zal gaan ontfermen over de pups en de moeder. Al onze pups groeien op in onze huiskamer. De pups krijgen een stamboom, koopcontract en een gezondsheidsverklaring mee en zijn in het bezit van een DNA -Profiel. Wij zijn aangesloten bij de BHCN en de NVBH

Ons streven is gezonde Mechelaars fokken met werklust, schoonheid en een sociaal en stabiel karakter die geschikt zijn voor allerlei takken van sport maar ook als gewone huishond gehouden kunnen worden. Verder staan wij de mensen bij met al hun vragen als de pup is aangeschaft. Als u wilt kennismaken met het ras dan bent u natuurlijk altijd van harte welkom om ons en de roedel te bezoeken.